ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ: Μάγισσα, Πανθέοι και ανανεωμένη «Μουρμούρα»

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ: Μάγισσα, Πανθέοι και ανανεωμένη «Μουρμούρα»

Σε περίπτωση που σας έχει φάει η αγωνία, η EBU ανακοίνωσε πως η Eurovision του 2024 θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας (η οποία θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό για 7η φορά) στις 7 7 (Α’ Ημιτελικός), 9 (Β’ Ημιτελικός) και 11 Μαΐου (Μεγάλος Τελικός).

Το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης “Μάγισσας” είναι στον αέρα και ήδη συγκεντρώνει αρκετό buzz και διθυραμβικά σχόλια στο διαδίκτυο κυρίως για τα υψηλά στάνταρ παραγωγής, τα σκηνικά, τη φωτογραφία και την εξαιρετική αναπαράσταση της εποχής. Το τρέιλερ ανέβηκε χθες, 7 Ιουλίου, ακριβώς ένα χρόνο μετά το τέλος της σειράς “Άγριες μέλισσες” , επίσης δημιούργημα της Μελίνα Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη που γράφουν και τη “Μάγισσα”.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE