Εκλογές ΔΗΚΟ: Συμπληρώθηκε η ηγεσία - Αυτοί είναι οι Αντιπρόεδροι

Εκλογές ΔΗΚΟ: Συμπληρώθηκε η ηγεσία - Αυτοί είναι οι Αντιπρόεδροι

Την νέα του ηγεσία ανέδειξε την Κυριακή (9/7) το ΔΗΚΟ κατά το Παγκύπριο Εκλογικό Συνέδριο, στο οποίο ψήφισε το 35,3% των εγγεγραμμένων μελών του.

Μέσα από τη σημερινή διαδικασία προέκυψε η νέα ηγεσία του κόμματος, με την εκλογή των τριών Αντιπροέδρων, του Γενικού Γραμματέα και των μελών του Εκτελεστικού Γραφείου.

Στη θέση του Γενικού Γραμματέα, σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, εκλέγηκε ο Γιώργος Σολωμού, ενώ ο Χρύσανθος Σαββίδης, ο Μιχάλης Δαμιανού και ο Νεόφυτος Χαραλαμπίδης είναι τα τρία πρόσωπα που κατάφεραν να εξασφαλίσουν τις θέσεις των αντιπροέδρων του Δημοκρατικού Κόμματος.

Σε ό,τι αφορά τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου, η ψηφοφορία αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρωί της Δευτέρας (10/7).

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεκαετία Νικόλα στο ΔΗΚΟ, από τις συγκρούσεις στην πολιτική ωρίμανση

Επάγγελμα προς… εξαφάνιση ή με μεγάλη ζήτηση ο νοσηλευτής; Πού οφείλονται οι ελλείψεις σε προσωπικό και τι μπορεί να γίνει

«Βίρα τις άγκυρες» για διακοπές – Αυτά είναι τα πέντε ελληνικά νησιά που προτιμούν φέτος οι Κύπριοι  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE