Γιώργος Καπουτζίδης: «Θέλω ο σύντροφός μου να κάνει παρέα με τους φίλους μου»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Θέλω ο σύντροφός μου να κάνει παρέα με τους φίλους μου»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για το πώς ο ίδιος διαχειρίστηκε το κομμάτι τις επικοινωνίας στις σειρές του, από το «Παρά πέντε» μέχρι και τις «Σέρρες», αλλά και για το γεγονός ότι έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο σε έναν γκέι χαρακτήρα.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται», όπου και είπε αρχικά για τις «Σέρρες»: «Είναι 10 καινούργια επεισόδια, είμαι στο 8 και έχω γράψει και ένα κομμάτι από το δέκατο. Δεν ξέρω να σας πω πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Συνεχίζεται ωραία η ιστορία, είναι πιο αισθηματική και επικεντρωμένη στον έρωτα».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE