Γιώργος Καπουτζίδης: «Θέλω ο σύντροφός μου να κάνει παρέα με τους φίλους μου»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Θέλω ο σύντροφός μου να κάνει παρέα με τους φίλους μου»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για το πώς ο ίδιος διαχειρίστηκε το κομμάτι τις επικοινωνίας στις σειρές του, από το «Παρά πέντε» μέχρι και τις «Σέρρες», αλλά και για το γεγονός ότι έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο σε έναν γκέι χαρακτήρα.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται», όπου και είπε αρχικά για τις «Σέρρες»: «Είναι 10 καινούργια επεισόδια, είμαι στο 8 και έχω γράψει και ένα κομμάτι από το δέκατο. Δεν ξέρω να σας πω πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Συνεχίζεται ωραία η ιστορία, είναι πιο αισθηματική και επικεντρωμένη στον έρωτα».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE