Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO
Θλίψη σκόρπισε σε ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία, η είδηση θανάτου του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργου Βασιλείου.

Το μνημοσύνου, το οποίο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοσμά του Αιτωλού, προέστη ο Χωροεπίσκοπος Αμαθούντος Νικόλαος, στην παρουσία και του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς Δημόκριτου Ζερβάκη, της ηγεσίας του Πολεμικού Ναυτικού και της Αστυνομίας, εκπροσώπων κομμάτων, δημοτικών Αρχών και των οικογενειών των δυο ηρώων της τραγωδίας στο Μαρί.
Ακολούθησε τρισάγιο στους τάφους των Ιωαννίδη και Κλεάνθους, στο κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσας και κατάθεση στεφάνων.
Σε δήλωση του, ο Υπουργός Μεταφορών ανέφερε πως «σήμερα είναι μια μέρα μνήμης, μνημονεύουμε τους ήρωες μας που χάσαμε».
«Είναι μέρα τιμής και τιμούμε τη μνήμη τους, τιμούμε τη θυσία τους και είναι και μέρα περηφάνιας, είναι και ημέρα ανάληψης της ευθύνης να ζήσουμε επάξια, ούτως ώστε να τιμήσουμε τη θυσία των ηρώων μας», συμπλήρωσε.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στις κάλπες τα μέλη του ΔΗΚΟ – Εκλέγουν Αντιπροέδρους, Γενικό Γραμματέα και Εκτελεστικό Γραφείο
Δεκαετία Νικόλα στο ΔΗΚΟ, από τις συγκρούσεις στην πολιτική ωρίμανση
«Βίρα τις άγκυρες» για διακοπές – Αυτά είναι τα πέντε ελληνικά νησιά που προτιμούν φέτος οι Κύπριοι
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




