Σπύρος Μαρτίκας: «Με ντύνει η Βρισηίδα, μην παρεξηγηθώ»

Σπύρος Μαρτίκας: «Με ντύνει η Βρισηίδα, μην παρεξηγηθώ»

Τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή από το Survivor All Star υποδέχτηκε η Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή «Γεια σου».

Όταν ο φαρμακοποιός μπήκε στο πλατό, η παρουσιάστρια του είπε: «Σπύρο μου, τι όμορφος που είσαι καλέ κοίτα ένα αγόρι», δείχνοντας παράλληλα, την εμφάνισή του και πιο συγκεκριμένα, το εμπριμέ πουκάμισό του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifnewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE