Τους «τσάκωσε» με 16 κιλά κάνναβης η ΥΚΑΝ - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα - Δείτε φωτογραφίες

Τους «τσάκωσε» με 16 κιλά κάνναβης η ΥΚΑΝ - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα - Δείτε φωτογραφίες

Σε νέα κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών (κάνναβης) προχώρησε χθες η Αστυνομία, σε συνεργασία με το Τμήμα Τελωνείων.

Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 16 κιλά κάνναβης, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, συνελήφθησαν δύο άντρες ηλικίας 55 και 38 ετών.

Η μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε στις ταξιδιωτικές αποσκευές των πιο πάνω προσώπων, οι οποίοι αφίχθηκαν χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο Πάφου, προερχόμενοι από άλλη Ευρωπαϊκή χώρα.

Σε έλεγχο των αποσκευών τους, εντοπίστηκαν 16 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης βάρους 16 κιλών και 287 γραμμαρίων περίπου.

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν αρχικά για αυτόφωρα αδικήματα και στη συνέχεια βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εβδομάδα κρίσιμων αποφάσεων για τις εκποιήσεις – Ξανά στο προσκήνιο προτάσεις νόμου και το νομοσχέδιο για σύσταση Ειδικού Δικαστηρίου

Αρχίζει η κατάταξη των νεοσυλλέκτων στην Εθνική Φρουρά – Στο χακί πέραν των 3.500 νέοι – Όλες οι πληροφορίες

Υπόθεση Περικλέους: Απαντούν στις κατηγορίες χάκερ, μάνα και θείος

Τραγωδία στην Πάφο: Νεαρός πήγε για κολύμπι, παρασύρθηκε από τα ρεύματα και πνίγηκε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE