LIKE ONLINE

Από ηθοποιός της Disney... πορνοστάρ – «Δεν θα κάνω σεξ με άνδρες» - Τι λέει για τα λεφτά που παίρνει

Από ηθοποιός της Disney... πορνοστάρ – «Δεν θα κάνω σεξ με άνδρες» - Τι λέει για τα λεφτά που παίρνει

O Dan Benson από ηθοποιός της Disney έπιασε δουλειά ως πορνοστάρ, ενώ λέει ότι θα «ανεβάζει» υλικό και στο OnlyFans. «Δεν πρόκειται να κάνω σεξ με άντρες μπροστά στην κάμερα επειδή όλοι θέλουν να το δουν», δήλωσε ο ίδιος στο «Page Six».

«Δεν θέλω να κοιτάζω πίσω σε 10 χρόνια και να λέω: "Εντάξει, έβγαλα όλα αυτά τα χρήματα, απέκτησα όλη αυτή τη φήμη, αλλά ένιωθα άβολα με όλα αυτά’’», εξηγεί. Ο 35χρονος πορνοστάρ εκτιμά ότι το «99% των συνδρομητών του στον ιστότοπο NSFW είναι gay άνδρες».

«Είμαι στρέιτ. Ωστόσο, νιώθω πολύ άνετα να φτιάχνω περιεχόμενο για γκέι άντρες», παραδέχεται ο πρώην ηθοποιός. Ο Dan Benson αποκαλύπτει ότι η gay κουλτούρα ήταν ένα ενδιαφέρον ταξίδι γι' αυτόν.

«Συγκεκριμένα δεν είναι το αντικείμενό μου», παραδέχεται, «αλλά το καταλαβαίνω απόλυτα και έχω επίσης μάθει τι ψάχνουν όσον αφορά στο τι πραγματικά προσελκύει τους gay άνδρες».

Ο Dan Benson έγινε διάσημος παίζοντας τον «σπασίκλα» Zeke Beakerman στο «Wizards of Waverly Place» δίπλα στη Selena Gomez και τον David Henrie μεταξύ 2007 και 2012.

Στο OnlyFans «έπεσε» τυχαία, όταν πριν από χρόνια άρχισε να συνομιλεί με ένα άτομο στο διαδίκτυο για περισσότερο από ένα χρόνο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Daniel Benson (@danleebenson)

Τέλος, ο Dan Benson λέει ότι τα χρήματα που κερδίζει πλέον από τη δουλειά του είναι πάρα πολλά, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτει τα ποσά. «Τα πάω καλύτερα από ό,τι έχω κάνει ποτέ σε όλη μου τη ζωή, με μεγάλη διαφορά», καταλήγει.

Πηγή: skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπόθεση Περικλέους: Δεν παραδέχθηκαν τις κατηγορίες χάκερ, μάνα και θείος - Πότε θα συνεχιστεί η διαδικασία

Τραγωδία στην Πάφο: Νεαρός πήγε για κολύμπι, παρασύρθηκε από τα ρεύματα και πνίγηκε

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top