LIFESTYLE

Από το Fame Story ο εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision - Παρουσιαστής ο Νίκος Κοκλώνης - Όσα αποκάλυψε (Βίντεο)

Από το Fame Story ο εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision - Παρουσιαστής ο Νίκος Κοκλώνης - Όσα αποκάλυψε (Βίντεο)

Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν ο σταρ καλεσμένος στην πρεμιέρα του «Καλοκαίρι # yes» στο Open, της πρώτης αμιγώς δικής του παραγωγής στο κανάλι μετά από την πρόσφατη συμφωνία. Και με την ευκαιρία είπε να εγκαινιάσει την νέα εκπομπή με μια αποκλειστικότητα που αφορά στον ίδιο και στο «Fame Story» που έρχεται από τον Σεπτέμβριο στο Star.

«Θα σας το πω αποκλειστικά. Είμαι πλέον παρουσιαστής στο Star. Θα παρουσιάσω τον Σεπτέμβριο το “Fame Story”. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω μπει σε αυτή την οικογένεια.

Ξεκινάει λοιπόν το project τον Σεπτέμβριο. Το διαφορετικό είναι ότι είναι ένα παλιό project που το φέρνουμε στο 2023, ένα επιτυχημένο project από το παρελθόν που θα έχει δύο θεαματικές διαφορές. Όποιο παιδί -δεν θα έχουμε ζευγάρια- συμμετέχει στο συγκεκριμένο show θα έχει μουσικές ευκαιρίες για την καριέρα του αλλά και για να μάθει γιατί είμαστε μια ακαδημία που θα γίνουν πάρα πολλά μαθήματα. Εκτός από την εξασφάλιση με τα συμβόλαια της Panik, ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision, άρα θα βρεθεί μπροστά σε διακόσια εκατομμύρια κόσμο να παρουσιάσει τη δουλειά του και τις ικανότητές του» είπε ο παραγωγός και παρουσιαστής, ο οποίος έχει πλέον απλώσει τα «πλοκάμια» του σε όλα τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας πλην ΑΝΤ1 – η συνεργασία που ξεκίνησε με την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη ναυάγησε.

Δυστυχώς, ο παραγωγός και παρουσιαστής του show που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, δεν θέλησε να αποκαλύψει τα ονόματα των συνεργατών του – κριτών και του διευθυντή της ακαδημίας.

«Υπάρχει μια ομάδα της Barking και του καναλιού που στήνουμε όλο αυτό το project. Θα είναι πάρα πολλοί οι καθηγητές, πολύ δυνατοί κριτές, ο καθένας στο είδος του – δεν θα έχουμε μόνο τραγουδιστές.

Δεν ξέρω ποιος θα είναι διευθυντής της ακαδημίας. Είναι τρεις υποψήφιοι – γίνονται δοκιμαστικά αλλά δεν θα σας τα πως αυτά. Θα σας πω ότι ξεκινάμε την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Τελειώνουμε την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου. Μετά κάνουμε ένα διάλειμμα και γυρνάμε με “J2US”».

Όμως, αποκάλυψε κάποιες από τις αλλαγές που θα δούμε στις οθόνες μας σε σχέση με το παλιό επιτυχημένο show.

«Το “Fame Story” θα έχει κάποιες διαφορές σε σχέση με το παλιό. Ποιες θα είναι αυτές. Είμαστε ακαδημία που δεν βασιζόμαστε μόνο στα καθιερωμένα μαθήματα φωνητικής. Θα έχουμε μαθήματα social media, styling, πράγματα που χρειάζεται κανείς για να είναι showbiz το 2023, όπως το πως να μανατζάρει τον εαυτό του, τι λέμε στις συνεντεύξεις, πως βγαίνουμε στο εξωτερικό, θα κάνουμε πολλά τέτοια πράγματα. Θα έχουμε και μια μέρα με κινητά και όλα τα παιδιά θα είναι προσβάσιμα με τα προφίλ τους μέσα από τα social media.

Αυτός είναι ο λόγος που επιστρέφει το “Fame Story” γιατί το βραβείο εκπροσωπεί μια χώρα σε 200 εκατομμύρια κόσμο, στη Eurovision. Όχι μόνο ο πρώτος. Θα κάνουμε πράγματα για όλα τα παιδιά. Θα κάνουμε συναυλίες, θα κάνουμε δίσκους.

Σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουλίου, θα βγει το trailer. Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά στην Barking Well, πριν βγει το trailer, οι συμμετοχές που έχουμε ξεπερνάνε τις χίλιες. Απλά το κριτήριο για τα παιδιά που θα μπουν μέσα θα είναι καθαρά η φωνή κι εκεί θα διαφοροποιηθεί από το “J2US”. To “J2US” είναι ένα μουσικό πάρτι, εκεί θα είναι η φωνή. Άρα αυτοί που θα κερδίσουν, γιατί θα είναι παραπάνω από ένας, θα πρέπει να έχουν φωνή».

Τέλος αναφέρθηκε και στον ρόλο του Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ένα κομμάτι της Barking Well. Θα βρίσκεται στην Κατερίνα Καινούργιου άρα σίγουρα, μπροστά ή πίσω από τις κάμερες, θα είναι μαζί μας. Είναι αδιανόητο να έχεις τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην οικογένειά σου και να μην τον ρωτάς για το “Fame Story”».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ.

Πηγή: ieidiseis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπόθεση Περικλέους: Δεν παραδέχθηκαν τις κατηγορίες χάκερ, μάνα και θείος - Πότε θα συνεχιστεί η διαδικασία

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top