Πλήρης καταστροφή: Οι πρώτες φωτογραφίες από το αεροσκάφος που συνετρίβη στην Ινδονησία

Πλήρης καταστροφή: Οι πρώτες φωτογραφίες από το αεροσκάφος που συνετρίβη στην Ινδονησία

Για τουλάχιστον 20 πτώματα που εντοπίστηκαν από τους διασώστες κάνουν λόγο οι τοπικές αρχές

«Εντελώς κατεστραμμένο» εντοπίστηκε, όπως είπε Ινδονήσιος αξιωματούχος, το αεροσκάφος της Trigana Air που συνετρίβη κοντά σε καταρράκτη στην επαρχία Παπούα.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο της συντριβής είναι χαρακτηριστικές. «Ούτως ή άλλως είχαμε λίγες ελπίδες να βρούμε επιζώντες» σχολίασε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο επικεφαλής των ερευνών.

«Όλα ήταν διαλυμμένα σε κομμάτια και ένα μέρος του αεροπλάνου είναι καμμένο. Τα σημάδια από φωτιά είναι ορατά σε πολλά από τα κομμάτια που βρήκαμε» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το CNN τα διασωστικά συνεργεία έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να εντοπίσουν 20 πτώματα. Στο αεροσκάφος επέβαιναν συνολικά 54 άνθρωποι.

Ο επόμενος στόχος της επιχείρησης είναι να εντοπιστούν τα «μαύρα κουτιά» προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.

Οι αρχικές εκτιμήσεις των Ινδονήσιων αξιωματούχων, πάντως, μιλούν για συντριβή του αεροσκάφους λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή την Κυριακή.

Πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE