Πήγε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με πλαστό διαβατήριο και την «τσάκωσαν» στον έλεγχο - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Πήγε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με πλαστό διαβατήριο και την «τσάκωσαν» στον έλεγχο - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Γύρω στις 7 χθες το απόγευμα παρουσιάστηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας για να αναχωρήσουν για το εξωτερικό άντρας και κοπέλα ηλικίας 21 και 17 ετών αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού έλεγχου, διαπιστώθηκε ότι το διαβατήριο της κοπέλας ήταν πλαστό αφού υπήρχαν εμφανείς διαφορές στη φωτογραφία.

Η κοπέλα συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της πλαστοπροσωπίας ενώ κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 21χρονου, που τον έφεραν να είναι το πρόσωπο που βοήθησε στην προμήθεια του πλαστού διαβατηρίου. Στη συνέχεια και τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων με τον 21χρονο να τίθεται υπό κράτηση ενώ η 17χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Φιλοξενίας Αιτητών Ασύλου Πουρνάρα.

Σήμερα το πρωί ο 21χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησης του.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

* Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρόσω ολοταχώς για αύξηση επιδόματος ενοικίου – Αυτά είναι τα κριτήρια που θα λαμβάνονται υπόψη – Τι θα γίνει με το ποσό

Έτσι «ξεφύτρωσαν» οι πύργοι στη Λεμεσό - Ετοιμάζεται μελέτη για αναθεώρηση των Τοπικών Σχεδίων

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE