Ο «Φούλης», η λίμνη και οι χελώνες

Ο «Φούλης», η λίμνη και οι χελώνες

Δείτε τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o Πρόεδρος του ΔΗΣΥ

Μετά το «η αλεπού έξυπνα και πονηρά... τα πουλάκια πιάνει και γελά», ο Αβέρωφ Νεοφύτου επέστρεψε γράφοντας σήμερα στο twitter για τις.. χελώνες. Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ φαίνεται ότι συνεχίζει να απολαμβάνει ακόμα τις διακοπές του στην Πάφο, ενώ όπως δείχνει και το tweet του δεν χάνει την ευκαιρία να στείλει τα κατάλληλα οικολογικά μηνύματα. 

Κύριε Περδική μήπως να αρχίσετε να αγχώνεστε για τυχόν διαρροές ψηφοφόρων;   

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE