Περηφάνια: Ακίνητοι παρά τον καύσωνα οι εύζωνες στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη - Τους σκουπίζουν τον ιδρώτα και τους δίνουν νερό - Φωτογραφίες

Περηφάνια: Ακίνητοι παρά τον καύσωνα οι εύζωνες στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη - Τους σκουπίζουν τον ιδρώτα και τους δίνουν νερό - Φωτογραφίες

Παρά τον καύσωνα στην Αθήνα που έχει φέρει θερμοκρασίες που αγγίζουν τους 40 βαθμούς Κελσίου, οι εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς στέκονται ακλόνητοι στις θέσεις τους στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα στην Αθήνα.

Οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας απεικονίζουν τον αξιωματικό υπηρεσίας της Προεδρικής Φρουράς να πλησιάζει τους στρατιώτες, να τους παρέχει παγωμένο νερό και να σκουπίζει τον ιδρώτα από τα πρόσωπά τους.

Αυτό είναι το μοναδικό μέσο ανακούφισης των στρατιωτών μέχρι να τελειώσει η βάρδια τους, η οποία απαιτεί απόλυτη ακινησία. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, πολυάριθμοι τουρίστες έφτασαν σήμερα μπροστά από το Κοινοβούλιο για να φωτογραφίσουν τους εύζωνες.

Σημειώνεται ότι λόγω του καύσωνα, ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης θα παραμείνει κλειστός από τις 12:00 έως τις 17:00, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Πηγή: ethnos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE