Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 11.45 το βράδυ της Παρασκευής (14/7), αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος στην οδό Ικάρου στην Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρέσυρε και τραυμάτισε άντρα και γυναίκα ηλικίας 65 και 63 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι τη δεδομένη στιγμή επιχειρούσαν να διασταυρώσουν το δρόμο.
Οι δύο πεζοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν πολλαπλά κατάγματα. Ο 65χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ενώ η γυναίκα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση λόγω εσωτερικής αιμορραγίας. Και οι δύο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.
Στον οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη, ενώ η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
15 Ιουλίου 1974: Συμπληρώνονται 49 χρόνια από το πραξικόπημα στην Κύπρο - Ηχούν και φέτος οι σειρήνες – Φωτογραφίες και Βίντεο
Ρίτα Θεοδώρου Σούπερμαν στο «Τ»: Ο «σκοτεινός» κόσμος της εμπορίας προσώπων – Οι υποθέσεις, οι μορφές, τα θύματα και η ζωή μέσα στην «κόλαση»
Καμίνι και σήμερα η Κύπρος - Αγγίζει τους 44 βαθμούς η θερμοκρασία - Σε ισχύ πορτοκαλί προειδοποίηση
Βυθίστηκε βαρυφορτωμένη βάρκα που μετέφερε μετανάστες ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο - Σωτήρια επέμβαση Λιμενικής - Συνελήφθη ο φερόμενος διακινητής