LIFESTYLE

Άννα Βίσση: Δίνει ρυθμό με νέο single και εντυπωσιακό visualizer

Άννα Βίσση: Δίνει ρυθμό με νέο single και εντυπωσιακό visualizer

Η Άννα Βίσση παρουσιάζει με τη μοναδική φωνή της και σε μία ιδιαίτερη και άκρως καλοκαιρινή ενορχήστρωση το «Είναι Αστείο», ένα από τα εκατοντάδες εμπνευσμένα και διαχρονικά τραγούδια που έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας.

Το «Είναι Αστείο», που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1993, έρχεται ξανά στο προσκήνιο μέσα από ακόμα μία εξαιρετική ερμηνεία της Άννας και με την αστείρευτη ενέργειά της, αλλά και μία ενορχήστρωση με πρωταγωνιστή το τρομπόνι, το οποίο παίζει ο Αντώνης Ανδρέου, ένας από τους εξαιρετικούς μουσικούς της.

Το «Είναι Αστείο», που κυκλοφορεί από την Panik Gold, έγινε no1 στο iTunes chart μέσα σε λιγότερο από 1 ώρα και συνοδεύεται από ένα ευφάνταστο και ιδιαίτερης αισθητικής visualizer, με στοιχεία anime, σε σκηνοθεσία Bodega Visuals.

Αυτό είναι το δεύτερο τραγούδι που μοιράζεται μαζί μας η Άννα Βίσση από το δισκογραφικό της project που θα αποκαλυφθεί σταδιακά το προσεχές χρονικό διάστημα και περιλαμβάνει τραγούδια που έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας κι ερμήνευσαν ο ίδιος ή άλλοι καλλιτέχνες, δοσμένα με τη φωνή της και με ενορχηστρώσεις – έκπληξη. Προηγήθηκε το ντουέτο «Ξανά» με τον Νίκο Καρβέλα, το οποίο έγινε αμέσως no1 στο iTunes chart και top trend στο YouTube, αποσπώντας παράλληλα εκατοντάδες αποθεωτικά σχόλια από το κοινό.

Η κορύφωση των συναυλιών της για τα 50 χρόνια, θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Λάρνακα, στις 30 Σεπτεμβρίου, σε μία μεγάλη συναυλία - έκπληξη, με δωρεάν είσοδο και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Επίσης, στις 6 Σεπτεμβρίου, η Άννα Βίσση θα χαρίσει μία μοναδική βραδιά στο θέατρο Ηρώδου Αττικού, λεπτομέρειες για την οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.

Δείτε βίντεο:

ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top