«Έμπλεξε» με αυτά που βρήκαν στις αποθήκες του - Επανασυνελήφθη 35χρονος

«Έμπλεξε»  με αυτά που βρήκαν στις αποθήκες του - Επανασυνελήφθη 35χρονος

Επανασυνελήφθη 35χρονος στην Πάφο για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου ενώ ο 35χρονος τελούσε υπό κράτηση από τις 12 Ιουλίου σχετικά με υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κ.α, εξασφαλίστηκε πληροφορία ότι διατηρούσε αποθήκες.

Κατόπιν τούτου, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα έρευνας και την Κυριακή ερευνήθηκαν δύο αποθήκες στην παρουσία του 35χρονου, όπου βρέθηκε περιουσία που εκτιμάται πως είναι κλοπιμαία. Μεταξύ άλλων εντοπίστηκαν ηλεκτρικά καλώδια και διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία.

Κατόπιν τούτου ο 35χρονος επανασυνελήφθη για παράνομη κατοχή περιουσίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE