Θλίψη στο Κίνημα Οικολόγων: «Ήταν ένας γνήσιος Οικολόγος με ανιδιοτελή προσφορά»

Θλίψη στο  Κίνημα Οικολόγων: «Ήταν ένας γνήσιος Οικολόγος με ανιδιοτελή προσφορά»

Θλίψη εκφράζει το Κίνημα Οικολόγων για τον θάνατο μέλους της Επαρχικαής Πάφου Adam Bloom.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κινήματος, ο Adam Bloom στήριζε πάντα τις ακτιβιστικές και περιβαλλοντικές δράσεις στην Πάφο και στον Ακάμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον Θάνατο του Adam Bloom μέλος της Επαρχιακής Επιτροπής Πάφου του Κινήματος.

Ο Adam Bloom ήταν ένας γνήσιος Οικολόγος με ανιδιοτελή προσφορά προς το Κίνημα και με τεράστια αγάπη για το περιβάλλον και τη φύση. Στήριζε πάντα τις ακτιβιστικές και περιβαλλοντικές δράσεις στην Πάφο και στον Ακάμα.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και σε όλους τους φίλους και συγγενείς του εκλιπόντος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Αιωνία του η μνήμη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Η νέα συνάντηση σήμερα, του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό διατηρείται στο διπλωματικό προσκήνιο, χωρίς όμως να διακρίνεται ακόμη καθαρός δρόμος προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE