Ξέσπασε πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο - Στη μάχη εναέρια μέσα - Δείτε φωτογραφία

Ξέσπασε πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο - Στη μάχη εναέρια μέσα - Δείτε φωτογραφία

Σε εξέλιξη συνεχίζει να βρίσκεται η φωτιά στην περιοχή της Γιόλου η οποία φέρεται να προσέγγισε το καταφύγιο ζώων "Stray Heaven", το οποίο προστατεύθηκε σύμφωνα με ανάρτηση στο twitter του εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέα Κεττή.  

Νωρίτερα εθελοντές απηύθυναν έκκληση ώστε όποιος μπορούσε να μεταβεί άμεσα στην συγκεκριμένη τοποθεσία που βρίσκεται το καταφύγιο ζώων να το πράξει ώστε να εκκενωθεί το καταφύγιο και να προστατευθούν τα ζώα.

Στο μεταξύ στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς έχουν ενεργοποιηθεί εναέριες και επίγειες δυνάμεις ωστόσο δύο από τα πέντε εναέρια μέσα αποδεσμεύτηκαν προκειμένου να συνδράμουν για την κατάσβεση της φωτιάς μεταξύ Περιστερώνας και Αστρομερίτη.

Στην Γιόλου η φωτιά κατακαίει ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση σε δύσβατη περιοχή.

Η φωτιά έχει παραμείνει σε ένα μέτωπο στο οποίο επιχειρούν οι επίγειες δυνάμεις για τον πλήρη έλεγχο της, είπε ο κ. Κεττής.

Τα αίτια πρόκλησης της θα διερευνηθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Δείτε φωτογραφία από την Εθελοντική ομάδα Πυρόσβεσης:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE