Ρωσία: Ανέστειλε διελεύσεις εμπορικών πλοίων από Στενά του Κερτς από 16 Ιουλίου

Ρωσία: Ανέστειλε διελεύσεις εμπορικών πλοίων από Στενά του Κερτς από 16 Ιουλίου

Οι διελεύσεις εμπορικών πλοίων μέσω των Στενών του Κερτς έχουν ανασταλεί από την Ρωσία από τις 16 Ιουλίου μετά τις επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο λιμάνι της Σεβαστούπολης, δήλωσαν στο πρακτορείο Reuters δύο πηγές που έχουν γνώση του θέματος.

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι οι δυνάμεις του απέτρεψαν την Κυριακή ουκρανική επίθεση κατά της Σεβαστούπολης, καταστρέφοντας επτά μη επανδρωμένα αεροσκάφη και δύο ναυτικά μη επανδρωμένα σκάφη.

«Η ναυσιπλοΐα είναι ήδη αδρανής για τρίτη ημέρα. Την σταμάτησαν στις 16 Ιουλίου, περίπου στις 5 π.μ τοπική ώρα, όταν υπήρξε μια επίθεση (με μη επανδρωμένα αεροσκάφη) στην Σεβαστούπολης», δήλωσε πηγή που τήρησε την ανωνυμία της.

Η ασφάλεια στην περιοχή είχε επίσης επιδεινωθεί την Δευτέρα μετά την επίθεση που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της νύχτας στην γέφυρα της Κριμαίας που περνάει πάνω από τα Στενά του Κερτς που ενώνουν την Αζοφική Θάλασσα με την Μαύρη Θάλασσα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα πύρινα μέτωπα στην Αττική - Συνεχής ενημέρωση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μητσοτάκης: «Δεν ξεχνάμε το τραύμα της Κύπρου» – Πώς απαντά σε όσους αμφισβητούν τη στήριξη στην Ουκρανία»

Μητσοτάκης: «Δεν ξεχνάμε το τραύμα της Κύπρου» – Πώς απαντά σε όσους αμφισβητούν τη στήριξη στην Ουκρανία»

Τη βούληση της Ελληνικής Κυβέρνησης να αξιοποιείται προς όφελος της κοινωνίας κάθε διαθέσιμος δημοσιονομικός χώρος επανέλαβε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που επανήλθε, μετά από μία εβδομάδα θερινής «ανάπαυλας» στην εβδομαδιαία του ανασκόπηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE