Αεροδρόμιο Χίθροου: Αεροπλάνο κόλλησε σε διάδρομο προσγείωσης - Καθυστερήσεις σε πτήσεις

Αεροδρόμιο Χίθροου: Αεροπλάνο κόλλησε σε διάδρομο προσγείωσης - Καθυστερήσεις σε πτήσεις

Καθυστερήσεις προκάλεσε στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου αεροσκάφος της British Airways που κόλλησε στον διάδρομο προσγείωσης.

Το αεροσκάφος προσέγγισαν στον διάδρομο 27L οχήματα για αντιμετώπιση περιστατικών έκτακτης ανάγκης, ο οποίος έκλεισε με εντολή του αεροδρομίου.

Το αεροδρόμιο του Χίθροου προχώρησε αναγκαστικά σε τροποιήσεις ως προς την απογείωση-προσγείωση των αεροσκαφών, με αποτέλεσμα να προσκληθούν καθυστερήσεις στις αφίξεις και αναχωρήσεις των πτήσεων.

Μετά το ατύχημα δόθηκε εντολή για χρήση του διαδρόμου 27R τόσο για προσγειώσεις όσο και για απογειώσεις αεροπλάνων έως ότου διορθωθεί η βλάβη.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE