LIFESTYLE

Η «μάχη» του ισπανικού sexiness - Πώς η Μαρία Πεδράθα «νίκησε» την Ούρσουλα Κορμπερό

Η «μάχη» του ισπανικού sexiness - Πώς η Μαρία Πεδράθα «νίκησε» την Ούρσουλα Κορμπερό

Στην εποχή της κυριαρχίας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η «μάχη» για τον τίτλο της πιο σέξι διασημότητας έχει πάρει μια νέα τροπή. Τα likes, τα σχόλια και οι followers σε πλατφόρμες όπως το Instagram, έχουν γίνει το καθοριστικό πεδίο όπου διάσημες γυναίκες επιδεικνύουν τη γοητεία τους.

Ένας τέτοιος «ανταγωνισμός» έχει προκύψει μεταξύ δύο γνωστών πρωταγωνιστριών του επιτυχημένου «La Casa de Papel», της Μαρία Πεδράθα και της Ούρσουλα Κορμπερό.

Η Κορμπερό έχει πάνω από 21 εκατομμύρια followers, ενώ η Πεδράθα μετρά περίπου 11 εκατομμύρια. Αυτό δείχνει ότι η πρώτη είναι πιο δημοφιλής στο Instagram, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι πλέον και η πιο σέξι. Η Κορμπερό δεν έχει ανεβάσει λίγες αναρτήσεις στο Instagram, που αντικειμενικά χαρακτηρίζονται υπερβολικά σέξι. Τους τελευταίους μήνες όμως, η ηθοποιός που πλέον «ποντάρει» σε μία καριέρα εκτός Ισπανίας, έχει περιορίσει τις γυμνές φωτογραφίες.

Αν και προφανώς δεν υπάρχει κανένας κυριολεκτικός ανταγωνισμός μεταξύ των δύο Ισπανίδων, οι φαν τους θεωρούν πως η Πεδράθα είναι πλέον πιο σέξι από τον Κορμπέρο, για τον απλούστατο λόγο… ότι δεν σταματάει να δημοσιεύει προκλητικές εικόνες του εαυτού της.

Δείτε τις σέξι φωτογραφίες τους

Ούρσουλα Κορμπερό

Μαρία Πεδράθα

Η ομορφιά βέβαια όπως σωστά σχολιάζουν πολλοί φαν, περιλαμβάνει περισσότερα από την εξωτερική εμφάνιση. Η Ούρσουλα Κορμπερό, μια ταλαντούχα ηθοποιός γνωστή για τους ρόλους της σε δημοφιλείς σειρές και ταινίες, έχει γοητεύσει το κοινό με το χάρισμα και την ευελιξία της. Η ομορφιά της δεν έγκειται μόνο στα φυσικά χαρακτηριστικά της, αλλά και στο ταλέντο και την προσωπικότητά της, που της έχουν χαρίσει ευρύτατο θαυμασμό και αναγνώριση.

Ενώ η μάχη για τον τίτλο της «πιο σέξι Ισπανίδας ηθοποιού» μπορεί να τροφοδοτείται από την κοινή γνώμη και τις τάσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, είναι σαφές ότι η πραγματική ομορφιά είναι πολύπλευρη και υπερβαίνει τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο Instagram.

Πηγή: Watchandchill.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top