Κόλαση φωτιάς μετά από τροχαίο στην Αλγερία – Τουλάχιστον 34 νεκροί, όλοι απανθρακώθηκαν

Κόλαση φωτιάς μετά από τροχαίο στην Αλγερία – Τουλάχιστον 34 νεκροί, όλοι απανθρακώθηκαν

Τουλάχιστον 34 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 12 τραυματίστηκαν όταν ένα λεωφορείο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο νωρίς σήμερα το πρωί στην Αλγερία, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία της χώρας.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 4 π.μ. στην πόλη Ταμανρασέτ, η οποία βρίσκεται περίπου 1.500 χιλιόμετρα νοτίως της πρωτεύουσας Αλγέρι, σύμφωνα με μια ανακοίνωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Όλα τα θύματα απανθρακώθηκαν καθώς μετά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων εκδηλώθηκε πυρκαγιά, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τα πολύνεκρα τροχαία είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην Αλγερία. Επίσημες πηγές αναφέρουν ότι 907 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία το 2022, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE