Πυρκαγιά σε εν κινήσει όχημα στον δρόμο Ανθούπολης-Αγίων Τριμιθιάς – Επεκτάθηκε σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση

Πυρκαγιά σε εν κινήσει όχημα στον δρόμο Ανθούπολης-Αγίων Τριμιθιάς – Επεκτάθηκε σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση

Πυρκαγιά σε εν κινήσει όχημα στον δρόμο Ανθούπολης – Αγίων Τριμιθιάς, έθεσε σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές, ενώ η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε έκταση από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, εγκαταλειμμένο υποστατικό και αριθμό δέντρων και στις δύο πλευρές του δρόμου.

Στο μέρος του επεισοδίου κατευθύνεται και τρίτο πυροσβεστικό όχημα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Υπαίθρου Περιστερώνας.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον κ. Κεττή (14.37), η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο σε έκταση ενός εκταρίου από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, αριθμό δέντρων και εγκαταλειμμένο υποστατικό, ενώ στο μέρος του επεισοδίου βρίσκονται δύο φορητές μονάδες πυρόσβεσης (Φ.Μ.Π.) από την Υπηρεσία Θήρας και 2 Φ.Μ.Π. από την εθελοντική ομάδα Support-Cy.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE