Διπλάσια λεφτά δίδει ο ΑΠΟΕΛ στον Τζίμη...

Διπλάσια λεφτά δίδει ο ΑΠΟΕΛ στον Τζίμη...

Εκτός από τον απόηχο της πρώτης αναμέτρησης του ΑΠΟΕΛ με την Αστάνα, σημαντική μερίδα της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης, ασχολείται με τον Δημήτρη Χριστοφή. Δεν είναι πλέον μυστικό ότι έχει επαφές με τους διοικούντες την Ομόνοια για να βάλει ξανά το τριφύλλι στο στήθος.

Ο Αιχμηρός έχει συλλέξει αποκαλυπτικές πληροφορίες για το σίριαλ με τον διεθνή Κύπριο παιχταρά. Ο Δώρος Σεραφείμ (πολλοί τον αποκαλούν και Σομόζα) του έκανε πρόταση ύψους 200 χιλιάδων ευρώ ετησίως. Ο ίδιος, φέρεται να θέλει μια τρακοσιάρα για να πει το μεγάλο «ναί». 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου themasports.com 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Κόστα: Κυπριακό, Τουρκία και ευρωπαϊκός προϋπολογισμός

Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Κόστα: Κυπριακό, Τουρκία και ευρωπαϊκός προϋπολογισμός

Στα θέματα που θα απασχολήσουν την αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.