Ακόμη ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο με θερμοπληξία - Στους 6 οι νοσηλευόμενοι

Ακόμη ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο με θερμοπληξία - Στους 6 οι νοσηλευόμενοι

Ένα νέο περιστατικό από συμπτώματα θερμοπληξίας σημειώθηκε σήμερα καθώς και ένα εξιτήριο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, έγινε ένα εξιτήριο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας αλλά και μια νέα εισαγωγή ατόμου, ηλικίας 89 ετών, προερχόμενο από την οικία του.

Ο ένας εκ των τεσσάρων ασθενών που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού βρίσκεται διασωληνωμενος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου.

Σύνολο ανέρχονται στους έξι οι ασθενείς που νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία Λευκωσίας και Λεμεσού με θερμοπληξία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.