Έκρυβε την «πραμάτεια» του στο σπίτι και το όχημα του - Έμπλεξε 23χρονος στη Λεμεσό

Έκρυβε την «πραμάτεια» του στο σπίτι και το όχημα του - Έμπλεξε 23χρονος στη Λεμεσό

Ποσότητα κάνναβης βάρους 247 γραμμαρίων εντόπισε και κατάσχεσε, χθες το απόγευμα, η Αστυνομία στη Λεμεσό. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθη 23χρονος, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση.

Γύρω στις 6.30μ.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ, εντόπισαν σε δρόμο της Λεμεσού, τον 23χρονο, τον οποίο ανέκοψαν για έλεγχο. Σε σωματική έρευνα, που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, δύο νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 54 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των €175.

Ο 23χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ ακολούθησε έρευνα στην οικία του, στη Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε επίσης και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους 193 γραμμαρίων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE