Χωρίς ρεύμα και πάλι η Λευκωσία: Αυτές οι περιοχές επηρεάζονται - Πότε αναμένεται να επανέλθει

Χωρίς ρεύμα και πάλι η Λευκωσία: Αυτές οι περιοχές επηρεάζονται - Πότε αναμένεται να επανέλθει

Χωρίς ρεύμα είναι και σήμερα διάφορες περιοχές της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, χωρίς ρεύμα παραμένουν η περιοχή Λεωφόρου Λεμεσού, της Αγίας Παρασκευής, του Αγίου Δημητρίου στο Στρόβολο, η Δασούπολη, η Ανθούπολη, ο Απόστολος Βαρνάβας και ο Άγιος Μακάριος του Στροβόλου.

Η βλάβη μάλλον φαίνεται να είναι και πάλι από υπόγειο καλώδιο ενώ, σύμφωνα με την κυρία Παπαδοπούλου, «η εκτιμώμενη ώρα επαναφοράς της ηλεκτροδότησης στις σχετικές περιοχές κρίνεται η ώρα 11:00 το πρωί»

«Είναι υπολογιζόμενος ο χρόνος αποκατάστασης, εξαρτάται από το μέγεθος της βλάβης αλλά και από την ώρα που θα εντοπίσεις τη βλάβη», εξήγησε η εκπρόσωπος Τύπου, άρα δεν αποκλείεται να ξεπεραστεί η εν λόγω εκτιμώμενη ώρα επαναφοράς της ηλεκτροδότησης.

Δείτε τον πίνακα:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE