Καθοριστική η σεζόν για την «επένδυση» Ποντικού

Καθοριστική η σεζόν για την «επένδυση» Ποντικού

Στο δεύτερο ημίχρονο του χθεσινού φιλικού με την Ίντερ Μπρατισλάβα, χρησιμοποιήθηκαν ως επί το πλείστον Κύπριοι παίχτες. Μεταξύ αυτών ο Γιώργος Ποντικού (δεξιά στην φωτό), ο οποίος θα καταβάλει προσπάθεια να μπει στην εξίσωση στην καινούργια αγωνιστική περίοδο.

Ήταν ο σκόρερ του πέμπτου γκολ με πέναλτι, στην ευρεία φιλική νίκη με 5-0 επί των Σλοβάκων.

Πιο απλά ο Ποντικού, θέλει να γράψει σαφώς περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Και κατ’ επέκταση να πείσει τον Μπογκτάν Αντόνε, ότι μπορεί να αποτελέσει μια από τις αξιόπιστες λύσεις για τα «φτερά» της επιθετικής γραμμής.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνέρχεται σήμερα στις 4 το απόγευμα το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για να ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, υπό το ως και της χθεσινής συνάντησής του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, με τη συμμετοχή και της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE