Νέα εποχή στην Primetel

Νέα εποχή στην Primetel

Η εταιρεία Signal capital, private equity fund με έδρα το Λονδίνο, σημαντικός συνεργάτης και κύριος χρηματοδότης της Primetel κατά τα τελευταία 5 χρόνια, αναλαμβάνει να στηρίξει ενεργά την Primetel.

Τα τελευταία χρόνια η Signal έχει χρηματοδοτήσει την ανάπτυξη του νέου υπερσύγχρονου δικτύου κινητής τηλεφωνίας νέας γενιάς της Primetel και θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις λειτουργίες και τις επενδυτικές ανάγκες της εταιρείας με πίστη στις δυνατότητες της εταιρείας και του προσωπικού της.

H Primetel θα συνεχίσει με συνέπεια τη στρατηγική της δέσμευση για συνεχή εξέλιξη, σταθερή επένδυση στο δίκτυο και υποδειγματική διεύρυνση των ποιοτικών υπηρεσιών που παρέχει προσφέροντας στους συνδρομητές της, την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.