ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ενώπιον του Δικαστηρίου ο 20χρονος Παφίτης για τον βιασμό της 16χρονης

Ενώπιον του Δικαστηρίου ο 20χρονος Παφίτης για τον βιασμό της 16χρονης

Ανάμεσα σε άλλα, η ιατροδικαστής αναφέρεται ότι διαπίστωσε πως η 16χρονη φέρει και εξωτερικές κακώσεις.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να προσαχθεί την Πέμπτη (20/09/2015) ο 20χρονος σε σχέση με την υπόθεση βιασμού εις βάρος 16χρονης, που διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Η 16χρονη εξετάστηκε από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου και τα ευρήματα που εντόπισε αναμένεται να αξιολογηθούν από την Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνελήφθη 20χρόνος Παφίτης για υπόθεση βιασμού μετά από καταγγελία της 16χρονης πρώην του

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 16χρονη κατήγγειλε τα ξημερώματα ότι έπεσε θύμα βιασμού από 20χρονο, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό στο παρελθόν.

Η 16χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο 20χρονος μετέβη στο σπίτι της ενώ απουσίαζαν οι δικοί της, με σκοπό να συζητήσουν.

Όταν η νεαρή αρνήθηκε, αυτός τη μετέφερε σε ανοικτό απόμερο χώρο και ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της χωρίς τη θέληση της, όπως η ίδια ανέφερε στην Αστυνομία.

Η 16χρονη κατονόμασε τον 20χρονο Ελληνοκύπριο στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας προχώρησαν το μεσημέρι στην σύλληψη του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top