Με γκολάρα Μαγιαμπέλα… κατέκτησε το 1ο Σούπερ Καπ

Με γκολάρα Μαγιαμπέλα… κατέκτησε το 1ο Σούπερ Καπ

Ο Άρης επικράτησε με 2-0 της Ομόνοιας στο ΓΣΠ και κατέκτησε το πρώτο Σουπερ Καπ της ιστορίας του. Σκόρερ για την Λεμεσιανή ομάδα οι Μαγιαμπέλα και Στεπίνσκι.

Η εικόνα του αγώνα

Η Ομόνοια μπήκε καλύτερα από τον Άρη στα πρώτα λεπτά του αγώνα και έλεγχε την αναμέτρηση. Το πρώτο 20λεπτό κύλησε χωρίς κάποια καλή ευκαιρία για τις δύο ομάδες, πέραν από κάποια σουτ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE