Πανικός στη Λεμεσό από τις φήμες για την εμφάνιση καρχαριών! Υπάρχει κίνδυνος; Τι αναφέρει επίσημη πηγή;

Πανικός στη Λεμεσό από τις φήμες για την εμφάνιση καρχαριών! Υπάρχει κίνδυνος; Τι αναφέρει επίσημη πηγή;

Το θέμα της ημέρας είναι στη Λεμεσό, η εμφάνιση ή τουλάχιστον οι αναφορές που γίνονται για την παρουσία καρχαριών σε ρηχά νερά και κοντά σε ακτές της πόλης, πανικοβάλλοντας τους κατοίκους και κυρίως τους λουόμενους στις παραλίες.

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα και αναδημοσιεύονται σε διάφορα blog, ψαράδες εντόπισαν καρχαρίες κοντά στα ιχθυοτροφεία της Λεμεσού, δίπλα από το Νέο Λιμάνι, ενώ άλλες αναφορές κάνουν λόγο για την παραλία της Αμαθούντας και τον κόλπο του ξενοδοχείου Saint Raphael.

Για τις αναφορές αυτές ενημερώθηκε άμεσα η Λιμενική Αστυνομία, σκάφη της οποίας χτένισαν της πιο πάνω περιοχές  χωρίς μέχρι στιγμής να εντοπιστεί οτιδήποτε που να επιβεβαιώνει την «επίσκεψη» των καρχαριών στη Λεμεσό.

Ως εκ τούτου οι αρμόδιες αρχές συστήνουν στον κόσμο ψυχραιμία, αφού δεν συντρέχει προς το παρόν λόγος ανησυχίας και άδικα προκλήθηκε πανικός στους λουόμενους και όχι μόνο!

Καλού κακού όμως τα μάτια σας δεκατέσσερα, αν και οι καρχαρίες, εμφανίζονται σε μεγάλα βάθη και σίγουρα μακριά από τις ακτές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE