Το θρίλερ θα έχει αίσιο τέλος; Πλησιάζει όλο και περισσότερο ο Χριστοφή

Το θρίλερ θα έχει αίσιο τέλος; Πλησιάζει όλο και περισσότερο ο Χριστοφή

Σε εξέλιξη των όσων σας είχε μεταφέρει η στήλη νωρίτερα, φαίνεται πως η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε Ομόνοια και Δημήτρη Χριστοφή έχει μικρύνει.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, φαίνεται πως η Ομόνοια τα έχει βρει με τον ποδοσφαιριστή σχετικά με την χρονική διάρκεια (τρία χρόνια) αλλά έχουν γίνει βήματα και στο οικονομικό κομμάτι.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η πρόταση της Ομόνοιας είναι κάπου στα 200.000 και πως θα προσθέσει ένα ποσό πρώην παράγοντας της ομάδας (που διατηρεί στενή σχέση με τον ποδοσφαιριστή) προκειμένου να γίνει το «deal».

Δείτε και το status που ανέβασε μόλις τώρα  η Έλενα Τζιοβάνη, κόρη του Χριστάκη Τζιοβάνη, πρώην παράγοντα της ομάδας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE