Έκρηξη σωλήνα ύδρευσης σε εμπορικό κέντρο στη Μόσχα - Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και πολλοί τραυματίες

Έκρηξη σωλήνα ύδρευσης σε εμπορικό κέντρο στη Μόσχα - Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και πολλοί τραυματίες

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί ακόμη τραυματίστηκαν σήμερα από έκρηξη αγωγού θερμού νερού σε εμπορικό κέντρο στη δυτική Μόσχα, δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης, σε νεότερο απολογισμό.

Ο δήμαρχος Σεργκέι Σομπιάνιν τόνισε ότι ορισμένοι από τους τραυματίες υπέστησαν εγκαύματα και ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έχουν αναπτυχθεί στο σημείο. Εικόνες από βίντεο εμφανίζουν το κτίριο να έχει πλημμυρίσει.

«Παρέχουμε ιατρική βοήθεια σε όλα τα θύματα», τόνισε ο δήμαρχος της ρωσικής πρωτεύουσας.

Το εμπορικό κέντρο, γνωστό ως Vremena Goda, ξεκίνησε να λειτουργεί το 2007 και στεγάζει πάνω από 150 καταστήματα.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκθεση – κόλαφος: Σοβαρές αδυναμίες στη Δικαστική Υπηρεσία εντοπίζει η Ελεγκτική

Έκθεση – κόλαφος: Σοβαρές αδυναμίες στη Δικαστική Υπηρεσία εντοπίζει η Ελεγκτική

Σοβαρές διαρθρωτικές αδυναμίες στη λειτουργία της Δικαστικής Υπηρεσίας (ΔΥ) φέρνει στο φως η νέα Ειδική Έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, που δημοσιεύθηκε σήμερα (13/05).

BEST OF TOTHEMAONLINE