ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παραδόθηκε η καταζητούμενη για υπεξαίρεση από το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λάρνακας-Αμμοχώστου

Παραδόθηκε η καταζητούμενη για υπεξαίρεση από το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λάρνακας-Αμμοχώστου

Στο ΤΑΕ Λάρνακας προσήλθε το απόγευμα και παραδόθηκε στην Αστυνομία, η 46χρονη γυναίκα από τη Δρομολαξιά, υπάλληλος στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Αμμοχώστου – Λάρνακας, η οποία καταζητείτο από χθες για υπεξαίρεση χρηματικού ποσού ύψους 100 χιλιάδων ευρώ


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η γυναίκα προσήλθε γύρω στις 17.15 το απόγευμα στο ΤΑΕ και παραδόθηκε αφού είχε ενημερωθεί από το δικηγόρο της ότι καταζητείτο για την υπόθεση της υπεξαίρεσης των χρημάτων.

Η 46χρονη αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης της. 

Υπενθυμίζεται ότι ο εσωτερικός Ελεγκτής του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Αμμοχώστου – Λάρνακας κατήγγειλε χθες στο ΤΑΕ Λάρνακας πως ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε στο ταμείο της 46χρονης υπαλλήλου που εργάζεται στο υποκατάστημα της Δρομολαξιάς, υπήρχε έλλειμμα ύψους 82,585 ευρώ.

Εσωτερικός έλεγχος διενεργήθηκε στα ταμεία δύο άλλων υπαλλήλων του ίδιου Συνεργατικού Ταμιευτηρίου και εντοπίστηκε έλλειμμα 9,090 και 9,878 ευρώ αντίστοιχα. Συνολικά το ποσό που λείπει από τα τρία ταμεία υπερβαίνει τις 100 χιλιάδες ευρώ.

Η 46χρονη γυναίκα παραδέχθηκε στους εργοδότες της ότι η ίδια οικειοποιήθηκε τα χρήματα τόσο από το δικό της όσο και από τα άλλα δύο ταμεία, αφού ως υπεύθυνη των ταμείων που ήταν είχε στην κατοχή της κλειδί για όλα τα ταμεία του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου. Ωστόσο, η γυναίκα δεν ανέφερε που είχε φυλάξει τα χρήματα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top