LIKE ONLINE

Αναίσθητος πατέρας στις ΗΠΑ πήγε στη γέννα της γυναίκας του και την ρώτησε: «Τι θα κάνουμε το βράδυ»

Αναίσθητος πατέρας στις ΗΠΑ πήγε στη γέννα της γυναίκας του και την ρώτησε: «Τι θα κάνουμε το βράδυ»

Η Jenna, μια νέα μητέρα από τις ΗΠΑ, πέρασε πρόσφατα μια οδυνηρή εμπειρία κατά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, αποκαλύπτοντας τη «φρικτή» συμπεριφορά που επέδειξε ο σύζυγός της καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Αν και αρχικά μοιράστηκε την ιστορία της στο TikTok, αργότερα αφαίρεσε το βίντεο λόγω αντιδράσεων.

Η Jenna βρισκόταν στον τοκετό για περισσότερες από 12 ώρες, υπομένοντας τον πόνο και την ένταση των συσπάσεων. Εν μέσω του αγώνα της, ο σύζυγός της επέδειξε αναίσθητες και παράξενες ενέργειες που απλώς αύξησαν την αγωνία της. Μοιραζόμενη την εμπειρία της, η Jenna θυμάται πώς ο σύζυγός της τη ρώτησε για τα σχέδια του δείπνου, όταν είχε ήδη τέσσερις ώρες τοκετού. Νιώθοντας την πίεση, της εξήγησε ότι δεν μπορούσε να ετοιμάσει τίποτα ενώ είχε διαστολή, αλλά εκείνος έδειχνε να μην ενοχλείται.

Καθώς ο τοκετός της προχωρούσε, η πείνα της Jenna αυξανόταν, αλλά το να προσφέρει φαγητό στον σύζυγό της ήταν το τελευταίο πράγμα που είχε στο μυαλό της. Ωστόσο, εκείνος την κατηγόρησε ότι δεν είχε διαθέσιμο φαγητό στο νοσοκομείο, παρόλο που γνώριζε τις συνθήκες. Αυτή η έλλειψη κατανόησης πρόσθεσε περιττό άγχος σε μια ήδη δύσκολη κατάσταση.

Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, ο σύζυγος της Jenna καθυστέρησε σκόπιμα το ταξίδι τους στο νοσοκομείο, παρόλο που εκείνη είχε ναυτία και τεράστιους πόνους. Οι ενέργειές του απλώς παρέτειναν την ταλαιπωρία της, προκαλώντας της περαιτέρω οδύνη.

Στο βίντεο που έχει πλέον διαγραφεί, η Jenna εξιστορεί συγκεκριμένες περιπτώσεις «απαίσιας» συμπεριφοράς του συζύγου της κατά τη διάρκεια του τοκετού της. Στις 6 το απόγευμα, ενώ εκείνη βρισκόταν στη δίνη του τοκετού, τη ρώτησε τι θα φάει για δείπνο, κάτι που ήταν τόσο αναίσθητο όσο και μη πρακτικό.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top