Φ. Φαίδωνος: «Ασθενής με εγκεφαλικό περιμένει στις πρώτες βοήθειες και δεν υπάρχουν κρεβάτια, ντροπή» - Η απάντηση του ΟΚΥπΥ

Φ. Φαίδωνος: «Ασθενής με εγκεφαλικό περιμένει στις πρώτες βοήθειες και δεν υπάρχουν κρεβάτια, ντροπή» - Η απάντηση του ΟΚΥπΥ

Σε μια σοβαρή καταγγελία προέβη ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, αναφορικά με ασθενή στο Νοσοκομείο Πάφου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Φαίδωνος σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε «ασθενής με εγκεφαλικό από τις 2.00 μμ είναι σε ένα φορείο στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Δεν υπάρχουν κρεβάτια. Ντροπή!».

Η απάντηση του ΟΚΥπΥ

Ασθενής που μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου λαμβάνει πλήρη ιατρική φροντίδα, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), που εκδόθηκε.

Σε σχέση με ανάρτηση σε Μέσα Μαζικής Δικτύωσης, ότι ασθενής παρέμεινε για ώρες στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, ο ΟΚΥπΥ διευκρινίζει ότι ο «ασθενής από την πρώτη στιγμή της μεταφοράς του στο ΤΑΕΠ λαμβάνει πλήρη ιατρική φροντίδα και η κατάσταση του είναι σταθερή».

Σύμφωνα με τον ΟΚΥπΥ τις τελευταίες ημέρες στο Νοσοκομείο της Πάφου, όπως και της Λεμεσού είναι και πάλι πλήρη. Προστίθεται πως έγιναν εγκαίρως οι απαραίτητες ενέργειες για τη μεταφορά του ασθενούς σε Ιδιωτικό Νοσοκομείο, αλλά «δυστυχώς, η απουσία των κατάλληλων ειδικοτήτων γιατρών σε κάποιες  ιδιωτικές μονάδες καθιτά αδύνατη την μεταφορά του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE