Κάνουν ουρές στα McDonald’s της Ταϊβάν για τη σέξι ταμία

Κάνουν ουρές στα McDonald’s της Ταϊβάν για τη σέξι ταμία

Έχει κλέψει τις καρδιές δεκάδων χρηστών του διαδικτύου

Τον τελευταίο καιρό, το κατάστημα των  McDonald’s στην συνοικία Da’an στην Ταϊπέι του Ταϊβάν, δέχεται έναν αρκετά αυξημένο αριθμό πελατών, μεγαλύτερο από ότι συνήθως.

Κι αυτό, όχι τόσο για τα ζουμερά εδέσματα, αλλά για να καταβάλουν οι πελάτες τον οβολό τους στη σέξι ταμία του καταστήματος, την Wei Han Xu.

Η Xu, ή Weiwei, πρόσφατα κέρδισε αναγνωσιμότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν ένας πελάτης ανέβασε μερικές φωτογραφίες της όπου έγιναν αυτόματα viral.

Πλέον, το ίντερνετ έχει πάθει παράκρουση, με την απίστευτη ομορφιά της νεαρής, που θυμίζει ψεύτικη κούκλα. Οι χρήστες, της έχουν προσδώσει το προσωνύμιο «θεά των McDonald’s», και όχι άδικα!

fake6

fake2

fake3

fake4

fake5

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE