ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Μάνα και κόρη, με 23 χρόνια διαφορά, είναι απλά... ολόιδιες

Απίστευτο: Μάνα και κόρη, με 23 χρόνια διαφορά, είναι απλά... ολόιδιες

Το να μπερδέψουν μία μητέρα για την αδελφή της κόρης της είναι η καλύτερη φιλοφρόνηση, αλλά στην περίπτωση της Τζόρντι και της Τζαζ αποτελεί καθημερινότητα.

Η 42χρονη Τζόρτζο Σμέντλεϊ και η 19χρονη κόρη της Τζαζ έχουν συνηθίσει να τις μπερδεύουν όχι μόνο άγνωστοι, αλλά και δικοί τους άνθρωποι, αφού μοιάζουν σαν δίδυμες αδελφές.

Με αθλητικό σώμα, ίδιο χρώμα μαλλιών, ίδιο ύψος και βάρος, ακόμα και παρόμοια φωνή, δεν απορεί κανείς γιατί μπερδεύουν όσους τις γνωρίζουν.

Ενισχύοντας το μπέρδεμα, η Τζόρτζι, η οποία είναι ο διευθύντρια της μάρκας ομορφιάς Nail Harmony HQ, δουλεύει και στο ίδιο κτίριο με την κόρη της.

Αλλά οι δυο τους αποκάλυψαν ότι οι συνεχείς συγκρίσεις είναι μόνο μια πρόσφατη εξέλιξη. Το 2012, η Τζόρτζι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση γαστρικής παράκαμψης, και αυτό οδήγησε σε μεγάλη απώλεια βάρους στην οποία οφείλονται οι ομοιότητες στην εμφάνιση.

Μετά την επέμβαση, η Τζόρτζι που μέχρι πρότινος φορούσε ρούχα νούμερο 14, έπεσε στο νούμερο 8 και μοιράζεται τα ρούχα με την κόρη της. Μάλιστα όπως αποκαλύπτουν, τον πρώτο καιρό μετά την επέμβαση, ακόμα και ο σύζυγος της και πατέρας της Τζαζ, μπέρδευε την κόρη με την γυναίκα του.


 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top