Σοβαρό ατύχημα σε αγώνα ράλι στην Ελλάδα: Πέντε τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά - Δείτε το τρομακτικό βίντεο

Σοβαρό ατύχημα σε αγώνα ράλι στην Ελλάδα: Πέντε τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά - Δείτε το τρομακτικό βίντεο

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής σε αγώνα ράλι στη Δημητσάνα, όταν αυτοκίνητο βγήκε εκτός πίστας.

Από το ατύχημα τραυματίστηκαν πέντε άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο παιδιά.

Τέσσερις τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Τρίπολης, ενώ στον πέμπτο τραυματία του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο κέντρο υγείας και δεν χρειάσθηκε η διακομιδή του στην Τρίπολη.

Πρόκειται για αγώνα της 22ης Ανάβασης Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου, στην οποία συμμετέχουν 69 οδηγοί.

Όπως δήλωσε στο protothema.gr ο δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, το ατύχημα οφείλεται σε βλάβη του αυτοκινήτου, ενώ για την διεξαγωγή του αγώνα είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Δείτε βίντεο από το ατύχημα:

Στον ίδιο αγώνα έγινε και δεύτερο ατύχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας φωτογράφος.

Το ράλι τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Γορτυνίας και διεξάγεται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line και αποτελεί τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: 37χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον 55χρονου και τον χτύπησε

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: 37χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον 55χρονου και τον χτύπησε

Αδικήματα απόπειρας φόνου και πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, διερευνά η Αστυνομία εναντίον 37χρονου στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE