Τραγωδία στη Λάρνακα - Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα

Τραγωδία στη Λάρνακα - Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα

Νεκρός ανασύρθηκε άντρας από την παραλία των Φοινικούδων στην επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 42χρονος τουρίστας πήγε για μπάνιο χθες (24/7) βράδυ με την οικογένειά του στη Λάρνακα, ενώ κάποια στιγμή σαν κολυμπούσε έχασε τις αισθήσεις του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του αναμένεται να εξακριβωθούν κατά τη διενέργεια της νενομισμένης νεκροτομής επί της σορού του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE