Ωρες αγωνίας για τον Αντώνη Γεωργίου: Είναι εξαφανισμένος από την Κυριακή - Φωτογραφία

Ωρες αγωνίας για τον Αντώνη Γεωργίου: Είναι εξαφανισμένος από την Κυριακή - Φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Αντώνη Γεωργίου, 63 ετών, ο οποίος απουσιάζει από το χώρο διαμονής του, στη Λευκωσία, από το απόγευμα της 23ης Ιουλίου 2023.

Ο Γεωργίου περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.75μ. περίπου, με κοντά, γκρίζα μαλλιά. Κατά την αναχώρησή του φορούσε άσπρη φανέλα, μαύρη φόρμα και παντόφλες, με άσπρες κάλτσες.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE