ΚΟΣΜΟΣ

Σύγχρονη «Μήδεια» σκότωσε τους 3 γιους της! Θα εξοργιστείτε με την αιτία

Σύγχρονη «Μήδεια» σκότωσε τους 3 γιους της! Θα εξοργιστείτε με την αιτία

Σοκ προκαλεί στις ΗΠΑ ένα άγριο οικογενειακό έγκλημα που έλαβε χώρα στο Οχάιο.Όπως αναφέρει η Daily Mail, η αδυναμία ενός πατέρα στους τρεις γιους του οδήγησε τη μητέρα των παιδιών σε τριπλό φονικό.

Η σύγχρονη «Μήδεια», Brittany Pilkington, ομολόγησε ότι έπνιξε τους τρεις γιους της επειδή ο άνδρας της τους αγαπούσε περισσότερο από την κόρη τους, όπως η ίδια υποστηρίζει.

Σύμφωνα με τις αρχές η 23χρονη μητέρα κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης την περασμένη Τρίτη για να πει πως το 3 μηνών μωράκι της Noa είχε σταματήσει να αναπνέει.

Ο μικρούλης Noa μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Rutan στο Bellefontaine όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αργότερα οι αρχές κατηγόρησαν τη νεαρή μητέρα για τη δολοφονία του, όπως και για τους φόνους του 4χρονου Gavin, που πέθανε τον Απρίλιο, και τον 3 μηνών Niall, που πέθανε τον Ιούλιο του 2014.

Ο εισαγγελέας William Goslee ανέφερε πως η νεαρή γυναίκα ομολόγησε ότι έπνιξε και τους τρεις γιους της με κουβέρτα. Πίστευε ότι προστάτευε την κόρη της από το να μην την παραμελεί ο πατέρας της.

Η νεαρή «Μήδεια» κατηγορήθηκε για τους 3 φόνους και οδηγήθηκε στη φυλακή, με την 3χρονη Hailey να μεταφέρεται σε ίδρυμα πρόνοιας ανηλίκων.

Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της Joseph συνεργάστηκαν με τις αρχές που διερευνούσαν τους θανάτους του Gavin και του Nial των οποίων η αιτία θανάτου ήταν ανεξήγητη.

Scene: 

Ο ιατροδικαστής είχε καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι θάνατοί τους δεν είναι ύποπτοι.

Ενώ η μικρή Hailey και ο 3 μηνών Noah είχαν απομακρυνθεί από τους γονείς τους μετά τον θάνατο των 2 αδερφών τους, επέστρεψαν στην οικογένεια μετά την απόφαση του ιατροδικαστή, αναφέρει η NY Daily News

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top