ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πήγαν» σε έκθεση στη Βιέννη κυπριακά προϊόντα - Από χαλλούμι μέχρι κουμανδαρία και ζιβανία

«Πήγαν» σε έκθεση στη Βιέννη κυπριακά προϊόντα - Από χαλλούμι μέχρι κουμανδαρία και ζιβανία

Χαλλούμι και κυπριακά κρασιά προβλήθηκαν, ανάμεσα σε άλλα προϊόντα, στην εξειδικευμένη έκθεση «Regal Branchentreff 2023», η οποία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Βιέννη.

Ανακοίνωση από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας αναφέρει ότι σε συνεργασία με το Εμπορικό Κέντρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Βιέννη, συμμετείχε με πληροφοριακό περίπτερο στην πιο πάνω έκθεση.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της Κύπρου στην έκθεση προβλήθηκαν κυπριακά προϊόντα όπως χαλλούμι, κουμανδαρία και ζιβανία, καθώς και γηγενείς ποικιλίες κυπριακών οίνων όπως το Ξυνιστέρι και Μαραθεύτικο.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε γευσιγνωσία των κυπριακών προϊόντων με κορυφαίο το χαλλούμι, το οποίο προσφέρθηκε στους παρευρισκομένους με διάφορους τρόπους σερβιρίσματος σε νωπή μορφή και σε συνδυασμό με ξηρά και φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, τα αποτελέσματα της συμμετοχής της Κύπρου στην έκθεση «Regal Branchentreff 2023» κρίνονται θετικά λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας του κυπριακού περιπτέρου, αλλά και γενικότερα του ενδιαφέροντος που υπήρξε για τα κυπριακά προϊόντα.

Επίσης, στο πλαίσιο του στόχου για προώθηση των εξαγωγών κυπριακών προϊόντων, οι εταιρείες που συμμετείχαν στο κυπριακό περίπτερο είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν επαφές με ξένους εμπορευόμενους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ερντογάν σε διπλό ταμπλό προσβλέποντας σε ανταλλάγματα

Τίγκα στην πολυτέλεια τα γραφεία του Γενικού και Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα στο νέο κτίριο της Νομικής Υπηρεσίας – Πόσα θα κοστίσει και τι θα περιλαμβάνει

Απαγορεύεται η ρίψη πυροτεχνημάτων σε γάμους; Τι ισχύει με την έκδοση άδειας

Συμφωνούν οι τιμές στο ράφι με αυτές στο ταμείο; Τι έδειξε έλεγχος της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή

«Γέμισαν» οι πρώτες βοήθειες λόγω καύσωνα - Ποια περιστατικά αφορούν οι περισσότερες επισκέψεις

Σηκώνει μανίκια το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο – Πότε θα συνέλθει πρώτη φορά

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top