Τραγωδία στον Πρωταρά: 25χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα

Τραγωδία στον Πρωταρά: 25χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα

Τη ζωή του έχασε χθες 25χρονος από το Αφγανιστάν στη θαλάσσια περιοχή του Πρωταρά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε να επιπλέει στην θάλασσα στον Πρωταρά, ανασύρθηκε αναίσθητος στην παραλία και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου οι επι καθηκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Τα ακριβή αιτία θανάτου του 25χρονου θα εξακριβωθούν με τη διενέργεια της νενομισμένης νεκροτομής που θα γίνει σήμερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας: Τι σημαίνει και τι αναμένεται μετά από 90 ημέρες – Οι «εκκρεμότητες» του Τραμπ και τα θετικά για την Κύπρο

Συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας: Τι σημαίνει και τι αναμένεται μετά από 90 ημέρες – Οι «εκκρεμότητες» του Τραμπ και τα θετικά για την Κύπρο

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και η Κίνα συμφώνησαν για τη μείωση των δασμών σε αγαθά που διακινούνται μεταξύ των δύο χωρών. Η συμφωνία αυτή σηματοδοτεί σημαντική αποκλιμάκωση του εμπορικού πολέμου μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου, ο οποίος έχει προκαλέσει αναταράξεις επηρεάζοντας τις περισσότερες χώρες.