ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το «China-Cyprus Tourism Promotion Webinar» - Προτεραιότητα του Υφυπουργείου οι απευθείας πτήσεις μεταξύ Κύπρου - Κίνας

Πραγματοποιήθηκε  το «China-Cyprus Tourism Promotion Webinar» - Προτεραιότητα του Υφυπουργείου οι απευθείας πτήσεις μεταξύ Κύπρου - Κίνας

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη, 26 Ιουλίου, με επιτυχία το «China-Cyprus Tourism Promotion Webinar», στο οποίο έλαβαν μέρος πέραν των 20 συμμετεχόντων από αντιπροσωπείες των δύο χωρών, με επικεφαλής τον Υφυπουργό Τουρισμού της Κύπρου κ. Κώστα Κουμή και τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή του Γραφείου Διεθνών Ανταλλαγών και Συνεργασίας του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Κίνας κ. Zhang Weiguo.

Στο «Webinar» συμμετείχαν επίσης οι Πρέσβεις των δύο χωρών κα. Μάρθα Μαυρομμάτη και κ. Liu Yantao, Στελέχη των Υπουργείων, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών των πόλεων Λεμεσού και Nanjing, καθώς επίσης, εκπρόσωποι Κινεζικών και Κυπριακών Συνδέσμων και επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια του «webinar» ανταλλάγησαν απόψεις μεταξύ των συμμετέχοντων και προβλήθηκαν φιλμάκια τουριστικού περιεχομένου.

Το σημερινό «webinar» αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων τριών συναντήσεων που είχε το Υφυπουργείο Τουρισμού από την 1η Μαρτίου και μετά, με πιο σημαντική την επισκεψη του Υφυπουργού Τουρισμού της Κίνας κ. Li Qun στην Κύπρο στις 29 Μαϊου 2023.

Στόχος η επίτευξη στενότερης συνεργασίας μεταξύ Κύπρου - Κίνας στον τουριστικό τομέα, με ύψιστη προτεραιότητα την τοποθέτηση απευθείας πτήσεων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top