Έτοιμη να σκάσει βόμβα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο! Θα τρίβουν τα χέρια τους οπαδοί μεγάλης ομάδας

Έτοιμη να σκάσει βόμβα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο! Θα τρίβουν τα χέρια τους οπαδοί μεγάλης ομάδας

Έφτασε στα αυτιά μας μια πληροφορία η οποία αν επιβεβαιωθεί θα ξεσηκώσει τους οπαδού μεγάλης ομάδας του νησιού.

Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που πέρασε ξανά από τα Κυπριακά γήπεδα και τώρα φαίνεται να προσεγγίστηκε από παράγοντες ομάδας με πρωταγωνιστικούς στόχους για «επαναπατρισμό» του σε άλλη πόλη βέβαια.

Ανάμεσα στις δυο μεριές υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία από χθες το απόγευμα και η διαφορά τους στο οικονομικό μπορεί να καλυφθεί και εντός της ημέρας.  Βέβαια καταλυτικό ρόλο θα παίξει και οι όροι που θέτει ο ποδοσφαιριστής αλλά και η πρώην ομάδα του.

Μείνετε στο ακουστικό γιατί κάποιοι ετοιμάζονται να χορέψουν ΤΑΝΓΚΟ!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήμερα η συνάντηση της Ολγκίν με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Επίσκεψη με Έρχιουρμαν στη ΔΕΑ την Πέμπτη

Σήμερα η συνάντηση της Ολγκίν με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Επίσκεψη με Έρχιουρμαν στη ΔΕΑ την Πέμπτη

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η κα. Ολγκίν, που έφθασε στο νησί την Πέμπτη το βράδυ, συνεχίζει τις επαφές της στο πλαίσιο των προσπαθειών για επανεκκίνηση των συνομιλιών στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE