Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Οι φήμες τους θέλουν να χωρίζουν, εκείνοι όμως προχωρούν με νέο project

Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Οι φήμες τους θέλουν να χωρίζουν, εκείνοι όμως προχωρούν με νέο project

H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, μετά τη λύση του συμβολαίου τους με το Spotify, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο καιρό και προβλημάτισε το κοινό που τους παρακολουθεί ανελλιπώς, αποφάσισαν πώς θα συνεχίσουν την επαγγελματική τους ζωή και ανακοίνωσαν μέσα από το website Archwell την υποστήριξή τους σε μία αμερικανική μη κυβερνητική οργάνωση.

Το όνομά της είναι Equimundo, που σημαίνει ισότητα στον κόσμο και έχει ως έδρα την Washington DC. Η ΜΚΟ αυτοπροσδιορίζεται ως ένα Κέντρο για Masculinities και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Το Masculinities αναφέρεται στους τρόπους με τους οποίους κάποιος εκφράζει την κοινωνική του ταυτότητα ως άνδρας και σκοπός της ΜΚΟ είναι, κατά δήλωσή της, η δημιουργία ενός κόσμου χωρίς βία εκ μέρους των ανδρών και των αγοριών απέναντι σε γυναίκες, κορίτσια και ανθρώπους όπως κι αν αυτοπροσδιορίζονται σε επίπεδο φύλου. «Η δουλειά μας βασίζεται σε έρευνα τοπική και διεθνή που πραγματοποιείται για πάνω από δύο δεκαετίες», αναφέρει το website της οργάνωσης. Ειδικά αυτή την περίοδο η ΜΚΟ ασχολείται με το πολύ σοβαρό ζήτημα του χάσματος ανάμεσα στις γυναίκες και τους άνδρες όσον αφορά στη φροντίδα του σπιτιού και της οικογένειας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE