ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Red Summer Deals: Η Altamira Real Estate εγκαινιάζει τη νέα καλοκαιρινή της εκστρατεία - Ακίνητα σε έκπτωση μέχρι και 70% σε όλη την Κύπρο

Red Summer Deals: Η Altamira Real Estate εγκαινιάζει τη νέα καλοκαιρινή της εκστρατεία - Ακίνητα σε έκπτωση μέχρι και 70% σε όλη την Κύπρο

Η Altamira Real Estate εγκαινιάζει αυτή την εβδομάδα τη νέα καλοκαιρινή της εκστρατεία «Red Summer Deals», παρουσιάζοντας ακίνητα σε τιμές έκπτωσης μέχρι και 70%.

Στο πλαίσιο της νέας εκστρατείας θα διατεθούν συνολικά 100 ακίνητα που έχει επιλέξει η ομάδα πωλήσεων της Altamira Real Estate, ξεκινώντας με τα πρώτα 31 οικιστικά και γεωργικά τεμάχια γης.

Κάνε κλικ ΕΔΩ και δες όλα τα ακίνητα της εκστρατείας

Πρόκειται για 31 οικιστικά και γεωργικά τεμάχια γης σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, από συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο που διαχειρίζεται η εταιρεία και τα οποία διατίθενται σε σημαντικά μειωμένες τιμές. Τα ακίνητα βρίσκονται σε περιοχές που παρέχουν όλων των ειδών υπηρεσίες και ανέσεις, ενώ προσφέρουν εξαιρετικές προσβάσεις στις γύρω κοινότητες, τον αυτοκινητόδρομο αλλά και σε όμορφες παραλίες του νησιού.

Τα ακίνητα αξιολογούνται ως μοναδικές ευκαιρίες για επένδυση τόσο για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης όσο και για ιδιώτες, αφού είναι έτοιμα για άμεση αξιοποίηση. Παράλληλα, το μεγάλο εμβαδόν τους, προσφέρει ευελιξία στους υποψήφιους αγοραστές, δίνοντάς τους πολλαπλές δυνατότητες αξιοποίησης. Ενδεικτικά, μπορούν να αξιοποιηθούν για την ανέγερση κατοικίας ή/και οικιστικών συγκροτημάτων, καλλιέργεια αλλά και για ποικίλες εναλλακτικές χρήσεις, όπως η κατασκευή γεωργικών αποθηκών και η εγκατάσταση συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη μέχρι 22 Αυγούστου 2023 και ώρα 10 το πρωί.

Η εκστρατεία «Red Summer Deals» παρουσιάζει τα ακίνητα σε επιφυλασσόμενες τιμές (reserve prices), συνεπώς οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το ακίνητο της επιλογής τους, υποβάλλοντας προσφορές που αρχίζουν πάνω από την αναγραφόμενη τιμή.

Το ακίνητο θα κατακυρωθεί στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά. Αποδεκτές γίνονται μόνο προσφορές πάνω από την αναγραφόμενη τιμή, ενώ χαμηλότερες προσφορές θα απορρίπτονται αυτόματα. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις προσφορές τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα πωλήσεων της Altamira Real Estate στο 8000 8200.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν οι έξι από τους εννέα συλληφθέντες, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top