ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ισχυρίστηκαν ότι αγόρασαν κλοπιμαίο όχημα - Βρήκαν μέσα περιουσία και διαρρηκτικά εργαλεία - Ανεπαρκείς οι εξηγήσεις των 2 υπόπτων

Ισχυρίστηκαν ότι αγόρασαν κλοπιμαίο όχημα - Βρήκαν μέσα περιουσία και διαρρηκτικά εργαλεία - Ανεπαρκείς οι εξηγήσεις των 2 υπόπτων

Στις 24 Ιουνίου καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου ότι μεταξύ 23 - 24 του μήνα διαρρήχθηκε η εξοχική κατοικία Βρετανίδας υπηκόου, που βρίσκεται στα Περβόλια, από την οποία κλάπηκε ένα κλειδί αυτοκινήτου και το ίδιο το όχημα. Η καταγγελία έγινε από άνδρα ο οποίος ήταν διαχειριστής της κατοικίας.

Το όχημα καταχωρήθηκε ως κλοπιμαίο με σκοπό τον εντοπισμό του. Γύρω στις 10.15 το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιουλίου, μέλη του Αρχηγείου Αστυνομίας εντόπισαν όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας παρά τη Κόσιη, να είναι σταθμευμένο σε αντίθετη φορά κυκλοφορίας, ενώ από έλεγχο που έγινε εξακριβώθηκε ότι επρόκειτο για το αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από την εξοχική κατοικία στα Περβόλια.

Την ώρα που οι αστυνομικοί βρίσκονταν στο σημείο, πλησίασαν το όχημα γυναίκα ηλικίας 33 ετών και 44χρονος άνδρας οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι το αυτοκίνητο ήταν δικό τους και ότι το αγόρασαν πριν από ένα μήνα. Εντός του οχήματος υπήρχε περιουσία και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία για τα οποία δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις σε ποιους ανήκαν.

Εναντίον των δύο ατόμων «εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης βάση των οποίων συνελήφθησαν. Από τη γυναίκα η οποία βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, λήφθηκε κατάθεση και απολύθηκε ενώ ο άνδρας παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για τρεις μέρες.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top