Χειροπέδες σε 26χρονο - Ανέκοψαν το όχημα του και βρήκαν 30 κιλά ναρκωτικών

Χειροπέδες σε 26χρονο - Ανέκοψαν το όχημα του και βρήκαν 30 κιλά ναρκωτικών

Σε συναγερμό βρίσκονται οι Αρχές μετά τον εντοπισμό και κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομική ενημέρωση, στην κατάσχεση νέας μεγάλης ποσότητας κάνναβης, κοντά στα 30 κιλά, προχώρησε η Αστυνομία, μετά από επιχείρηση που διενήργησαν σήμερα στη Λεμεσό, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών - ΥΚΑΝ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφορίας, μέλη του Κλιμακίου της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό, ανέκοψαν για έλεγχο άντρα ηλικίας 26 ετών, ενώ αυτός διακινήτο με αυτοκίνητο που οδηγούσε, στην περιοχή Αγίας Φυλάξεως.

Σε έρευνα ανευρέθηκε εντός του οχήματος ποσότητα κάνναβης βάρους 30 κιλών περίπου. Ο 26χρονος ύποπτος συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE